Де придбати паску на Великдень: 12 красивих та смачних варіантів від українських брендів

Витвори мистецтва


АВТОР: Анастасія Якубишин

ФОТО: Сайти та Instagram-акаунти брендів

опубліковано: 3 травня 2024

Великдень — це не лише світле свято, а й чудовий час, щоб зібратися з близькими за одним столом. Традиція каже, що дівчині чи хлопцеві, які хотіли одружитися, потрібно було скуштувати цілих 12 пасок від 12 господинь. Часи змінилися, традиції теж, але спробувати 12 пасочок ми досі не проти. Але де ж знайти таку кількість пасок? Маємо для тебе рішення.

Цього року підтримаємо українських виробників та замовимо паску в локальних пекарень та крафтових виробників. Обирай пасочки, що припадуть до душі тобі та твоїм рідним, та смакуй.

O.TAJE x Завертайло (паска з маком, вишнею та молочним шоколадом)

Смак: з маковою начинкою в капсулах молочного шоколаду та мараскиновою вишнею, ідеальна для тих, хто постійно полює за вишневими десертами. А тут — ціла пасочка.

Текстура: дуже повітряна і пишна.

Зовнішній вигляд: шоколадний декор, зображення сонця, ружа — як символ життя та циклічності.

Підходить для: любителів круасана мак-вишня від Завертайло, а також макових рулетів. Ну і звісно, для тих, хто шукав паску з вишнями.

Leilia Bakery (фісташкова паска)

Смак: насичений, незвичайний смак фісташок. Як пише пекарня про цю паску: «Лише смак і нічого зайвого».

Текстура: фісташковий крем з додаванням 100%-ї фісташкової пасти.

Зовнішній вигляд: покрита глазур’ю на основі білого шоколаду з дробленою фісташкою.

Підходить для: тих, хто дуже любить фісташки та смачну випічку. 

Greenchef (веганська шоколадна паска брауні з горіхом пекан)

Смак: ідеальний для тих, хто любить поласувати чимось дуже солоденьким.

Текстура: шоколадна кремова начинка разом зі щільним шоколадним коржем.

Зовнішній вигляд: смакує так, як і виглядає — дуже шоколадно, із шоколадною крихтою на верхівці.

Підходить для: веганів, тих, хто не вживає цукор і лактозу, а також для поціновувачів шоколадних десертів.

Пекарня СПÉЛЬТА (бабусина паска)

Смак: солодкувата, з насиченим пшенично-вершковим смаком, з додаванням закваски левіто мадре. 

Текстура: як і в бабусиних пасочках — ідеальна. 

Зовнішній вигляд: без додаткового декору і глазурі, румʼяна і підпечена.

Підходить для: жителів та жительок Києва або гостей міста, що зможуть відвідати великодній маркет Paska Club 4 травня і придбати її там. 

Від Євгена Клопотенка (авторські паски)

Смак: пухка паска, приготована за давніми традиціями, з вимоченими в коньяку смородиною та журавлиною та глазурʼю.

Текстура: пишна, повітряна.

Зовнішній вигляд: з густою шапочкою з білої глазурі, прикрашеною насінням гарбуза та чебрецем.

Підходить для: тих, хто шукає незвичайну та вишукану паску з нетиповим смаком.

Na Nebi (класична паска)

Смак: насичений, на вершковому маслі з приємними нотками апельсина, з додаванням родзинок, в’яленої журавлини та вишні, витриманих в ароматному сиропі з карибського рому, коньяку та ванілі.

Текстура: щільна, але при цьому ніжна.

Зовнішній вигляд: елегантний дизайн, з глазур’ю та декором і хрусткою скоринкою.

Підходить для: шанувальників традиційних пасок з незвичними додатками.

Milk Bar (паска Victoria’s Secret)

Смак: дуже полунична, дуже солодка, на основі білого шоколаду, з апельсиновими цукатами, сушеною журавлиною та родзинками.

Текстура: волога, кремова.

Зовнішній вигляд: прикрашена рожевим айсингом з ноткою лимона, шоколадним кроликом та сублімованою малиною.

Підходить для: шанувальниць бренду Victoria’s Secret (жартуємо), а також для тих, хто понад усе любить полуницю і пасочки. Особливо радять перед подачею на стіл дістати паску з холодильника, адже так смачніше :)

SCOco (паска з лимонним курдом)

Смак: на основі італійського борошна з додаванням цукатів, родзинок та ванілі, із цитрусовим курдом на основі лимонного та апельсинового фрешу.

Текстура: вологий лимонний крем разом з ніжним коржем.

Зовнішній вигляд: декорована білою глазур’ю і макарунами.

Підходить для: любителів усього лимонного. До речі, з кожної проданої паски 25 грн передаватимуть на проєкт Superhumans!

&JOY (велика паска з маракуєю)

Смак: солодкий, з яскравим фруктовим ароматом маракуї.

Текстура: ніжна, сирна.

Зовнішній вигляд: апетитний, схожий на класичну паску, але з яскраво задекорованим вершечком.

Підходить для: шанувальників екзотичних смаків та тих, хто не вживає цукру, глютену і лактози.

Honey (паска з цукатами: колоски)

Смак: солодкий, з яскравими нотками ванілі, апельсинової цедри та рому.

Текстура: ніжна, повітряна, з м’якими шматочками цукатів та родзинок.

Зовнішній вигляд: декорована глазур’ю і шоколадними колосками.

Підходить для: тих, хто віддає перевагу натуральним інгредієнтам, та фанатів родзинок. Якщо ти та людина, що обожнює сухофрукти і цукати, ця паска буде ідеальною для тебе.

Make My Cake (паска «Море»)

Смак: з великим вмістом вершкового масла, жовтків і цитрусових масел, а також апельсиновими цукатами, мигдалем, великими темними родзинками, гарбузовим насінням та в’яленою журавлиною.

Текстура: ніжна, волога, з м’якими шматочками цукатів, горіхів та сухофруктів.

Зовнішній вигляд: із золотистою скоринкою та оригінальною цукровою глазур’ю з ручними елементами декору.

Підходить для: тих, хто точно хоче здивувати всіх за святковим столом смачним і нестандартним десертом.

GoodBread (паска шоколадна)

Смак: насичений шоколадний, з легкими нотками апельсина.

Текстура: ніжна, повітряна, з м’яким бісквітом.

Зовнішній вигляд: покрита шоколадом і прикрашена коричневим декоративним бантом.

Підходить для: шанувальників шоколадних десертів і паски, бо це насправді — perfect match.

Смачної паски та ковбаски!

Схожі статті
Реклама
cosmopolitan banner
Стиль життя
ПОПУЛЯРНІ