Ідеальна глазур для паски: Ектор Хіменес-Браво поділився найпростішим рецептом
Красиво, смачно і дуже просто!
ФОТО: Gettyimages; Instagram: @hectorjimenezbravo
опубліковано: 14 квітня 2025
Напередодні Великодня ми завжди відчуваємо особливе тепло та надію. І коли ми говоримо про великодні традиції, серед вічних та незмінних обов’язково згадуємо паску — символ оновлення та відродження. Справжнє свято не обходиться без цього пухкого, ароматного виробу, який тішить не лише смаком, але й затишною атмосферою родинного столу.
Та що робить паску ще привабливішою? Звичайно ж, це глазур, яка надає їй неповторний вигляд та неперевершений смак. Глазур для пасок — це мистецтво, яке додає фінальний штрих великодньому святкуванню.
Але як приготувати глазур, щоб це було і смачно, і красиво? Елементарним рецептом у своєму Instagram-акаунті поділився шеф-кухар, бізнесмен, зірка шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво.
«Великдень вже зовсім скоро. Тож якщо ви шукаєте рецепт ідеальної глазурі для пасочок — я вже підготував його для вас. Ця глазур виходить не лише гарною, але й ду-у-уже смачною», — написав Ектор Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
- згущене молоко — 130 г;
- сухе молоко — 60 г.
Як готувати:
1. Просій сухе молоко.
2. Додай сухе молоко до згущеного та замішай глазур.
3. Нанеси на паски та прикрась її на власний смак.
Просто, швидко і дуже красиво!