Протеїнові панкейки: найпростіший рецепт
Ці пухкі панкейки готуються із 7 простих інгредієнтів, а смакують на 11/10
АВТОР: Анастасія Якубишин
опубліковано: 31 жовтня 2024
Не знаєш, що приготувати вранці, аби за пів години не бурчало в животі? Ці пухкі панкейки готуються із 7 простих інгредієнтів, смакують на 11/10 і забирають лише 20 хвилин на приготування. Вони ідеально підходять для швидкого та корисного сніданку, коли потрібно щось не лише смачне, але й поживне.
Протеїнові панкейки: простий рецепт
Інгредієнти:
- 2 великі яйця;
- 1 ст. л. ванільного екстракту;
- стевія або цукор до смаку;
- 125 мл грецького йогурту;
- 30-40 г протеїнового порошку;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 40 г шоколадної крихти.
Як готувати:
Збий яйця, ванільний екстракт, стевію (чи цукор) та грецький йогурт. Поступово додай протеїновий порошок і добре перемішай до однорідної консистенції без грудочок. Додай розпушувач та шоколадну крихту.
Нагрій сковороду на середньому вогні та змасти олією. Використовуючи столову ложку або черпак, виливай на сковорідку невеликі порції тіста.
Смаж панкейки з одного боку до утворення пухирців близько хвилини, потім переверни й готуй ще кілька секунд. Порада: готуй млинці на середньому вогні та не пересмажуй, щоб вони не стали сухими.
Готові млинці подавай одразу, за бажанням прикрась ягодами або полий варенням.
Смачного!