Рецепт улюбленого сендвіча Белли Хадід

Нещодавно зірка поділилася у TikTok рецептом сендвіча, який точно підкорить не лише твоє серце, а й смакові рецептори


АВТОР:

ФОТО: Pinterest

опубліковано: 15 жовтня 2024

Реклама

Знаєш, що може об’єднувати тебе та супермодель Беллу Хадід? Це любов до смачної їжі! І особливо — до одного конкретного сендвіча, який став справжнім хітом. Нещодавно зірка поділилася у TikTok рецептом сендвіча, який точно підкорить не лише твоє серце, а й смакові рецептори. Приготуйся відкрити для себе унікальне поєднання інгредієнтів, що зробить звичний нам бутерброд ідеальним варіантом для обіду або перекусу.

РЕЦЕПТ УЛЮБЛЕНОГО СЕНДВІЧА БЕЛЛИ ХАДІД

@babybella777

Ok so 3 things thank you for your patience with my interlude , bat phone rang mid sentence . 2nd- I edited the video too fast so that’s why a double sneak peak happened . Apologies again. 3rd - you can use raw garlic I was exaggerating, just don’t put as much as I did love ya

♬ original sound - Bella Hadid

Інгредієнти:

  • 2 ст. л. майонезу
  • 1 ст. л. гірчиці (звичайної або діжонської)
  • 2-3 листки свіжого базиліку
  • 1 зубок часнику
  • сіль і перець до смаку
  • 2 листки салату
  • 1/4 фіолетової цибулини
  • 2-3 перці пеперончині
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. бальзамічної глазурі
  • 1 ч. л. сушеного базиліку
  • 1 ч. л. орегано
  • 1/2 ч. л. червоного перцю пластівцями
  • 1 ч. л. червоного винного оцту
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 100 г індички (нарізаної)
  • 100 г салямі (нарізаної)
  • 100 г сиру (на твій вибір)
  • 1-2 помідори (нарізані)
  • 1 багет

Як готувати:

1. Для приготування часникового айолі у невеликій мисці змішай майонез, гірчицю (звичайну або діжонську), базилік, часник, сіль і перець. Постав у холодильник охолоджуватися. 

2. В іншій мисці змішай оливкову олію, бальзамічну глазур, сушений базилік, орегано, пластівці червоного перцю та сіль для бальзамічної заправки. Також залиш у холодильнику.

3. Наріж червону цибулю, перець пеперончині та листя салату. Змішай цибулю та салат з лимонним соком в окремій мисці. Пеперончині можна трошки прим’яти, щоб вони краще трималися на хлібі.

4. Починай збирати сендвіч: для цього одну половину багета змасти бальзамічною заправкою, а другу — часниковим айолі.

5. Виклади на хліб індичку, салямі, сир і нарізані помідори. Додай сіль і перець на помідори, а також трохи червоного винного оцту та залишки бальзамічної заправки.

6. Поклади одну половину багета на іншу, розріж і подавай. 

Смачного!

Схожі статті
Реклама
Стиль життя
ПОПУЛЯРНІ