Рецепт улюбленого сендвіча Белли Хадід
Нещодавно зірка поділилася у TikTok рецептом сендвіча, який точно підкорить не лише твоє серце, а й смакові рецептори
Знаєш, що може об’єднувати тебе та супермодель Беллу Хадід? Це любов до смачної їжі! І особливо — до одного конкретного сендвіча, який став справжнім хітом. Нещодавно зірка поділилася у TikTok рецептом сендвіча, який точно підкорить не лише твоє серце, а й смакові рецептори. Приготуйся відкрити для себе унікальне поєднання інгредієнтів, що зробить звичний нам бутерброд ідеальним варіантом для обіду або перекусу.
РЕЦЕПТ УЛЮБЛЕНОГО СЕНДВІЧА БЕЛЛИ ХАДІД
@babybella777 Ok so 3 things thank you for your patience with my interlude , bat phone rang mid sentence . 2nd- I edited the video too fast so that’s why a double sneak peak happened . Apologies again. 3rd - you can use raw garlic I was exaggerating, just don’t put as much as I did love ya
♬ original sound - Bella Hadid
Інгредієнти:
- 2 ст. л. майонезу
- 1 ст. л. гірчиці (звичайної або діжонської)
- 2-3 листки свіжого базиліку
- 1 зубок часнику
- сіль і перець до смаку
- 2 листки салату
- 1/4 фіолетової цибулини
- 2-3 перці пеперончині
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. бальзамічної глазурі
- 1 ч. л. сушеного базиліку
- 1 ч. л. орегано
- 1/2 ч. л. червоного перцю пластівцями
- 1 ч. л. червоного винного оцту
- 1 ст. л. лимонного соку
- 100 г індички (нарізаної)
- 100 г салямі (нарізаної)
- 100 г сиру (на твій вибір)
- 1-2 помідори (нарізані)
- 1 багет
Як готувати:
1. Для приготування часникового айолі у невеликій мисці змішай майонез, гірчицю (звичайну або діжонську), базилік, часник, сіль і перець. Постав у холодильник охолоджуватися.
2. В іншій мисці змішай оливкову олію, бальзамічну глазур, сушений базилік, орегано, пластівці червоного перцю та сіль для бальзамічної заправки. Також залиш у холодильнику.
3. Наріж червону цибулю, перець пеперончині та листя салату. Змішай цибулю та салат з лимонним соком в окремій мисці. Пеперончині можна трошки прим’яти, щоб вони краще трималися на хлібі.
4. Починай збирати сендвіч: для цього одну половину багета змасти бальзамічною заправкою, а другу — часниковим айолі.
5. Виклади на хліб індичку, салямі, сир і нарізані помідори. Додай сіль і перець на помідори, а також трохи червоного винного оцту та залишки бальзамічної заправки.
6. Поклади одну половину багета на іншу, розріж і подавай.
Смачного!