Смак літа: оригінальна варіація сезонного салату капрезе з персиком

Ідеально підходить для літнього дня, коли хочеться чогось максимально легкого і простого


АВТОР:

ФОТО: delish.com

опубліковано: 20 серпня 2024

Реклама

Капрезе — це класика. Ця італійська страва, яка славиться своєю простотою та свіжістю, традиційно готується з помідорів, моцарели та базиліку, щедро политих оливковою олією та бальзамічним соусом. А що як додати до цього салату… персик? 

Солодкий, соковитий і дуже корисний персик чудово поєднується з вершковою моцарелою та ароматними помідорами. Додай сюди ж базилік, трохи оливкової олії та бальзамічного соусу — і отримаєш класний та смачний салат, який ідеально підходить для літнього дня, коли хочеться чогось максимально легкого і простого. 

ЩОБ ПРИГОТУВАТИ САЛАТ КАПРЕЗЕ З ПЕРСИКОМ, ТОБІ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 225 г моцарели;
  • 2 помідори;
  • 2 персики;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 1 столова ложка білого бальзамічного соусу;
  • сіль і перець до смаку;
  • свіжий базилік.

ЯК ГОТУВАТИ САЛАТ КАПРЕЗЕ З ПЕРСИКОМ:

1. Наріж персики, помідори та моцарелу кружечками однакового розміру.

2. Виклади інгредієнти шарами на тарілку, чергуючи персики, помідори та моцарелу. Порада: спробуй підсмажити персики на грилі перед нарізанням (декілька хвилин).

3. Додай листя базиліку.

4. Збризни салат оливковою олією та бальзамічним соусом.

5. Додай сіль та перець до смаку.

Схожі статті
Реклама
Стиль життя
ПОПУЛЯРНІ