Тирамісу-брауні: ідеальний десерт на всі випадки життя
Рецепт, який стане твоїм улюбленим!
Тирамісу чи брауні? А може, й те, й інше? Та й навіщо обирати, якщо можна поєднати? Цей рецепт — ідеальний варіант для всіх нерішучих ласунок, адже тут є і насичений шоколад брауні, і ніжний крем тирамісу. Готуйся (або готуй), адже цей рецепт стане твоїм фаворитом!
@kitchenbythesea 80M Views there is a reason these tiramisu brownies are a hit. Full tiramisu brownie recipe linked in bio or visit https://kitchen-by-the-sea.com/tiramisu-brownies/ Ingredients Espresso Brownies: 1 cup salted butter 227 g 14 ounces 70% bittersweet chocolate coarsely chopped 1/2 cup unsweetened dutch cocoa powder 60 g 1 cup all-purpose flour 120 g 5 large eggs 1 cup packed dark brown sugar 140 g 1 cup granulated sugar 200 g 1 teaspoon salt ½ teaspoon if iodized 1 tablespoon vanilla extract 1 tablespoon DeLallo instant espresso powder 30 ml Espresso Cream: 8 oz mascarpone 1 cup heavy cream 240 ml ¼ cup granulated sugar 50 g ¼ teaspoon salt 1 tablespoon vanilla bean 1 tablespoon DeLallo instant espresso powder 30 ml Dusting: 3 tablespoons unsweetened cocoa powder . . . #tiramisu #tiramisubrownies #brownies #brownierecipe ♬ BEEP X YEAH - ALTÉGO
Інгредієнти:
Для брауні:
- 225 г чорного шоколаду (70-80% какао);
- 120 г вершкового масла;
- 150 г цукру;
- 100 г коричневого цукру;
- 3 яйця;
- 1 ч. л. ванільного екстракту;
- 2 ч. л. розчинної кави;
- 65 г борошна;
- 1/2 ч. л. солі;
- 1/4 ч. л. розпушувача.
Для крему:
- 250 г маскарпоне;
- 240 мл жирних вершків (33-35%);
- 30 г цукрової пудри;
- 1 ч. л. ванільного екстракту;
- 1 ч. л. розчинної кави;
- 1 ст. л. какао-порошку.
Як готувати:
1. Увімкни духовку на 175°C. Форму для випічки (20х20 см) вистели пергаментом.
2. Розтопи на маленькому вогні шоколад і масло, часто помішуючи, щоб суміш була гладенькою. Зніми з вогню.
3. Додай обидва види цукру та перемішай. Потім вбий по одному яйця, добре вимішуючи масу після кожного.
4. Додай ванільний екстракт, каву, сіль, а потім борошно з розпушувачем. Перемішуй, поки тісто не стане однорідним.
5. Перелий тісто у форму і випікай 25-30 хвилин. Готовність перевір зубочисткою: вона має виходити з тіста ледь вогкою.
6. Залиш брауні охолонути у формі.
7. Збивай маскарпоне і холодні вершки міксером, поки маса не стане густою.
8. Додай цукрову пудру, ванільний екстракт і розчинну каву. Ще трохи збий до гладкої текстури.
9. Нанеси крем рівним шаром на повністю охолоджений брауні.
10. Через сито посип зверху какао-порошком.
11. Наріж шматочками й подай!
Смачного!