Тирамісу-брауні: ідеальний десерт на всі випадки життя

Рецепт, який стане твоїм улюбленим!


АВТОР:

ФОТО: flavournetwork.ca

опубліковано: 17 грудня 2024

Реклама

Тирамісу чи брауні? А може, й те, й інше? Та й навіщо обирати, якщо можна поєднати? Цей рецепт — ідеальний варіант для всіх нерішучих ласунок, адже тут є і насичений шоколад брауні, і ніжний крем тирамісу. Готуйся (або готуй), адже цей рецепт стане твоїм фаворитом!

@kitchenbythesea 80M Views there is a reason these tiramisu brownies are a hit. Full tiramisu brownie recipe linked in bio or visit https://kitchen-by-the-sea.com/tiramisu-brownies/ Ingredients Espresso Brownies: 1 cup salted butter 227 g 14 ounces 70% bittersweet chocolate coarsely chopped 1/2 cup unsweetened dutch cocoa powder 60 g 1 cup all-purpose flour 120 g 5 large eggs 1 cup packed dark brown sugar 140 g 1 cup granulated sugar 200 g 1 teaspoon salt ½ teaspoon if iodized 1 tablespoon vanilla extract 1 tablespoon DeLallo instant espresso powder 30 ml Espresso Cream: 8 oz mascarpone 1 cup heavy cream 240 ml ¼ cup granulated sugar 50 g ¼ teaspoon salt 1 tablespoon vanilla bean 1 tablespoon DeLallo instant espresso powder 30 ml Dusting: 3 tablespoons unsweetened cocoa powder . . . #tiramisu #tiramisubrownies #brownies #brownierecipe ♬ BEEP X YEAH - ALTÉGO

Інгредієнти:

Для брауні:

  • 225 г чорного шоколаду (70-80% какао);
  • 120 г вершкового масла;
  • 150 г цукру;
  • 100 г коричневого цукру;
  • 3 яйця;
  • 1 ч. л. ванільного екстракту;
  • 2 ч. л. розчинної кави;
  • 65 г борошна;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 1/4 ч. л. розпушувача.

Для крему:

  • 250 г маскарпоне;
  • 240 мл жирних вершків (33-35%);
  • 30 г цукрової пудри;
  • 1 ч. л. ванільного екстракту;
  • 1 ч. л. розчинної кави;
  • 1 ст. л. какао-порошку.

Як готувати:

1. Увімкни духовку на 175°C. Форму для випічки (20х20 см) вистели пергаментом.

2. Розтопи на маленькому вогні шоколад і масло, часто помішуючи, щоб суміш була гладенькою. Зніми з вогню.

3. Додай обидва види цукру та перемішай. Потім вбий по одному яйця, добре вимішуючи масу після кожного.

4. Додай ванільний екстракт, каву, сіль, а потім борошно з розпушувачем. Перемішуй, поки тісто не стане однорідним.

5. Перелий тісто у форму і випікай 25-30 хвилин. Готовність перевір зубочисткою: вона має виходити з тіста ледь вогкою.

6. Залиш брауні охолонути у формі.

7. Збивай маскарпоне і холодні вершки міксером, поки маса не стане густою.

8. Додай цукрову пудру, ванільний екстракт і розчинну каву. Ще трохи збий до гладкої текстури.

9. Нанеси крем рівним шаром на повністю охолоджений брауні.

10. Через сито посип зверху какао-порошком.

11. Наріж шматочками й подай!

Смачного!

Схожі статті
Реклама
Стиль життя
ПОПУЛЯРНІ