Акторка Джессіка Честейн поділилася зворушливим відео з «Охматдиту» та закликала підтримати лікарню

Світ має це бачити


ФОТО: Gettyimages

опубліковано: 9 липня 2024

Реклама

Неможливо оговтатися від учорашніх подій. Росія здійснила чергову масовану ракетну атаку на Україну, від якої постраждала, зокрема, будівля дитячої лікарні «Охматдит» у Києві. МОЗ України повідомляє, що наразі евакуацію дітей з «Охматдиту» повністю завершили, станом на ранок 9 липня відомо про 50 поранених унаслідок ракетного обстрілу. 465 пацієнтів, які потребували планового лікування, обстежили й тимчасового виписали додому, а решту дітей розподілили по лікарнях Києва.

Українці згуртувалися та продовжують закривати збори на підтримку пацієнтів та відбудову лікарні. Та не менш важлива зараз і підтримка світу. Акторка Джессіка Честейн стала однією з перших світових зірок, які підтримали Україну після чергової атаки Росії. Зірка поділилася зі своєю п’ятимільйонною аудиторією в Instagram зворушливим відео: на початку — вона відвідує «Охматдит» у 2022 році та спілкується з маленькими пацієнтами; далі — діти, які постраждали від ракетного удару 8 липня, та кадри зруйнованого приміщення лікарні.

«Я відвідувала дітей у лікарні “Охматдит” у Києві у 2022 році. Сьогодні вранці російські ракети вдарили по тій самій лікарні, яка була вщент заповнена дітьми. Вони вже були у важкому стані, коли сталася ще й ця атака. Цей заклад є найбільшим в Україні дитячим медичним центром і має життєво важливе значення для догляду за тяжкохворими дітьми з усієї країни. Посилання для пожертвування в моїх сторіз», — розповіла у дописі Джессіка.

Цінуємо підтримку та не втомлюємося нагадувати світові, що лише разом ми можемо щось змінити.

Схожі статті
Реклама
ПОПУЛЯРНІ