Макс Барських анонсував третій концерт на біс у Палаці спорту під час кінопрем’єри шоу «Зорепад»

Дата поки тримається в секреті, але ми вже дуже чекаємо!


опубліковано: 15 серпня 2024

Реклама

Зі сцени ексклюзивного кінопоказу фільму-концерту в кінотеатрі «Оскар» у ТРЦ Gulliver музикант Макс Барських оголосив про повернення легендарного шоу, дата виходу якого поки тримається в секреті.

14 серпня одразу в двох залах столичного кінотеатру відбулася емоційна кіноподія, де звучала музика, перевірена часом та війною. Першими оцінили фільм-концерт Макса Барських «Зорепад» його прихильники, військові, друзі, колеги та журналісти. На великому екрані показали трансформацію артиста, яка відбулася з ним від початку повномасштабного вторгнення. Протягом двох годин музикант відверто розкриває історію докорінних змін кожного українця крізь призму власних перетворень.

Зіркову прем’єру артист зі сцени розпочав словами подяки українським військовим, а також закликав усіх присутніх не забувати про тих, хто ще досі залишається в полоні:

«Мені хотілось би подякувати всім військовим, хто долучився до нас сьогодні. Завдяки їм ми можемо збиратися на такі події. А ще хочу попросити вас не забувати, що ще багато військових знаходяться в полоні. Ми повинні робити все можливе, аби вони швидше повернулися додому», — звернувся Макс зі сцени.

Прибуток від продажу квитків на кінопрем’єру спрямують на допомогу Збройним Силам України.

«Я вважаю, що кожен концерт українського артиста, який відбувається в нашій країни, — це завдяки нашим хлопцям, дівчатам, їхнім сім’ям: жінкам, матерям та дітям. Тому що війна — це нестерпно. Але саме тому ми маємо відчувати, що кожен концерт — це як виклик: України жива, українська нація співуча, попри все, музика лунає і вона лунає саме українською», — додав продюсер шоу Алан Бадоєв.

«Зорепад» — це перше музичне шоу українського артиста на великому екрані. У ньому глядач стає свідком історії музиканта, який проходить шлях творчих та особистісних змін разом зі своєю країною від початку повномасштабного вторгнення. У високотехнологічному фільмі-концерті зібрані як знакові для музиканта пісні, перекладені українською, так і нові хіти з однойменної платівки. 

22 серпня на Apple Music стане доступна special edition фільму, а повна версія музичного шоу вийде 23 серпня на офіційному YouTube каналі артиста.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ