SOLO for Diamonds презентував колекцію прикрас BLACK SWAN, обличчям якої стала продюсерка «20 днів у Маріуполі» Василиса Степаненко

Колекція, що оспівує неймовірну внутрішню силу і водночас витончену красу жінки


опубліковано: 29 серпня 2024

Реклама

Ювелірний бренд SOLO for Diamonds презентує колекцію прикрас із вирощеними чорними діамантами під назвою BLACK SWAN, обличчям якої стала Василиса Степаненко, продюсерка фільму «20 днів у Маріуполі». Чорні діаманти — серце цієї колекції — символізують силу і рішучість, одночасно зберігаючи жіночність та витонченість. Вони, як і сучасна жінка, здатні витримувати будь-які випробування.

Колекція BLACK SWAN стає нагадуванням про те, що жінка завжди залишається жінкою, незважаючи ні на що. Краса існує, вона надихає і підтримує нас навіть у найскладніші моменти. Щобільше, ця назва не випадкова: чорний лебідь — досить рідкісний, він символізує індивідуальність і здатність бути собою, попри очікування інших. Чорний лебідь уособлює неймовірну внутрішню силу і водночас витончену красу.

Саме тому обличчям цього кампейну стала Василиса Степаненко — журналістка, яка донесла всьому світу правду та показала Маріуполь під час облоги у фільмі «20 днів у Маріуполі».

На перший погляд, тендітна дівчина з великими блакитними очима, за якими ховається сильна, впевнена в собі особистість, здатна подолати будь-які випробування. Василиса відображає як внутрішню, так і зовнішню силу і красу жінки. Вона завжди намагається побачити щось світле, навіть під час найскладніших етапів життя.

«Діаманти, вирощені в Україні, мають багато сенсу, адже я порівнюю їх із неймовірними українцями, які сяють навіть у найтемніші часи. Чорний зараз мій улюблений колір, адже передає глибину, силу та стриманість. Я дуже ціную моменти, коли можу відчувати себе гарною та жіночною. SOLO for Diamonds допомагає залишатися особливою та сильною у важливі миті життя, які зараз так потрібні. Я пишаюсь українськими брендами й тим, що вони транслюють важливі ідеї для світу. Я обираю саме такі вироби, щоб представляти Україну на особливих заходах. Війна дуже змінила мене, але вона не забрала це світло, а прикраси SOLO for Diamonds підкреслюють і символізують його для мене», — поділилася думками Василиса.

До колекції BLACK SWAN увійшли сережки, каблучки та браслети. Особливу увагу привертає каблучка-печатка з діамантовою обсипкою, яка вражає своєю вишуканістю. Переглянути колекцію можна на сайті бренду.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ