Street style: трендові сумки, які стануть ідеальним доповненням осіннього гардероба — 2024

Обираємо ідеальну супутницю на новий сезон!


АВТОР:

ФОТО: Spotlight

опубліковано: 13 серпня 2024

Реклама

Потроху готуємося до нового сезону та вивчаємо найгарячіші тренди! Сьогодні говоритимемо про модні сумки на осінь-2024, які варто додати до свого гардероба. Нещодавній Тиждень моди в Копенгагені — чудовий майданчик, щоб підглянути за найстильнішими зірками street style та проаналізувати, які модні сумки вони забирають із собою в осінь. Ми вже це зробили та готові поділитися з тобою!

Обираючи сумку на осінь 2024 року, звертай увагу на цікаві фактурні моделі. Вибір інфлюенсерів №1 — сумки з плетеної шкіри: трендові хобо, шопери, клатчі та багети. Це саме той випадок, коли навіть найпростіша модель завдяки плетінню виглядає свіжо та оригінально.

Інший дуже hot тренд, який варто встигнути стилізувати, — сумка з додатковим декором: хустинкою, брелоками, ланцюжками та різноманітними підвісами. Цей мікротренд здобув неабияку популярність улітку, але навряд залишиться з нами надовго. Тому якщо хочеш його приміряти — роби це просто зараз!

Модна сумочка, що допоможе виділитися в натовпі восени 2024 року, — трендова модель з бахромою або ж сміливим анімалістичним принтом. У нас лише одне питання: леопард чи зебра?

Обираючи модну сумку на осінь-2024, не забувай про головне правило сезону: що більша, то краща. І ми зараз про розмір сумочки. Лаконічні, але об’ємні клатчі або шопери — must have нового сезону.

 

 

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ