Українського оператора номінували на премію MTV Video Music Awards 2024

За кліп для Дуа Ліпи


АВТОР:

ФОТО: Instagram: @nikitakkkuz

опубліковано: 8 серпня 2024

Реклама

Український оператор Нікіта Кузьменко потрапив до престижного списку номінантів MTV Video Music Awards 2024. Його робота над кліпом Дуа Ліпи на пісню Illusion (режисерка — українська кліпмейкерка Таню Муіньо) отримала високу оцінку від світової музичної спільноти.

Кузьменко змагається за нагороду в номінації «Найкраща операторська робота» з операторами, які працювали над кліпами для таких зірок, як Аріана Гранде, Charli XCX, Олівія Родріго, Rauw Alejandro, Тейлор Свіфт та Post Malone. Торік у цій самій номінації переміг музичний відеокліп на пісню Тейлор Свіфт Anti-Hero.

Прикметно, що у 2022 році Кузьменко вже здобував перемогу в номінації «Найкраща операторська робота» за кліп на пісню As It Was Гаррі Стайлза.

MTV Video Music Awards — це одна з найпрестижніших музичних премій, яка відзначає найкращі відеокліпи року починаючи з 1984-го. Переможців визначають глядачі шляхом онлайн-голосування. Ти теж можеш узяти участь, зареєструвавшись на сайті й щодня голосуючи за своїх улюблених номінантів.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ