Український ювелірний бренд Dukachi презентував кампейн з олімпійською командою з художньої гімнастики

Грація та сила


опубліковано: 24 червня 2024

Реклама

Цьогорічні Олімпійські ігри надзвичайно важливі для нашої країни — очі всього світу будуть прикуті до наших спортсменів та спортсменок, які, попри ракети та тривоги, не здаються та продовжують підкорювати нові вершини. Цьогоріч представники та представниці України не лише боротимуться за титули, а й демонструватимуть усьому світові незламність духу нашої країни в умовах випробувань.

Аби показати силу олімпійської команди з художньої гімнастики, нескореність наших українських спортсменок, їхню витривалість та силу характеру, які вони демонструють кожного дня на шляху до Олімпійських ігор, український ювелірний бренд Dukachi створив спільний проєкт із Федерацією гімнастики України.

Проєкт складається із серії світлин, зроблених відомим українським фотографом Степаном Лісовським, та відео Андрія Жижка. 

За кожним упевненим та граційним рухом дівчат стоїть титанічна робота, роки тренувань, сльози, травми, проте водночас це і перемоги, тріумфи та щастя. Кожна з них несе в собі глибину та незламність і стає прикладом, який у найважчі моменти є мотивацією не здаватися.

Милуємося кампейном та підтримуємо наших на Олімпіаді!

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ