Уперше в історії: дев’ять перших леді та джентльменів знялися для обкладинки українського ELLE

Історична подія!


ФОТО: Антон Кулаковський

опубліковано: 21 жовтня 2024

Реклама

Уперше в історії не тільки українських, а й світових видань ELLE для обкладинки знялися сім дружин і два чоловіки лідерів держав та урядів — почесні гості IV Саміту перших леді та джентльменів, започаткованого Оленою Зеленською у 2021 році.

Фотосесія проходила напередодні Саміту в музеї «Хлібня» в Софії Київській. У зніманні взяли участь перші леді: Сюзанн Іннес-Стабб (Фінляндія), Сір’є Каріс (Естонія), Тамара Вучич (Сербія), Россана Брісеньо (Беліз), Діана Наусєдєнє (Литва), Лукресія Пейнадо (Гватемала), а також чоловік прем’єр-міністерки Данії Бо Теннберг, перший джентльмен Словенії Алеш Мусар і перша леді України Олена Зеленська.

Темою цьогорічного Саміту, що пройшов у Києві у вересні, стала безпека дітей. Попри війну, яка триває і є найбільшою болючою проблемою для українців, Україна зосереджена не лише на собі, а й на активному пошуку рішень для глобальних викликів. Під час Саміту високі гості також дали інтерв’ю, де поділилися думками про те, як м’яка сила впливає на імідж їхніх країн, значення таких ініціатив, як Саміт, та власне бачення своїх місій.

Випуск уже доступний для попереднього замовлення на сайті elle.ua.

«Ми пишаємося тим, що «ELLE Україна» отримав ексклюзивну можливість поспілкуватися з дев’ятьма першими леді та джентльменами, які відвідали нас, попри всі складнощі воєнного часу. Україна стала важливим гравцем на міжнародній арені, а Саміт перших леді та джентльменів, який уже вчетверте пройшов у Києві, підтверджує цей статус», — зазначила Соня Забуга, головна редакторка «ELLE Україна».

Під час фотосесії учасники приміряли прикраси Guzema Fine Jewelry — культового бренду ювелірних виробів, що транслює важливі сенси та розповідає виняткові історії мовою прикрас. На згадку про знімання учасники отримали благодійну прикрасу KVITKA Guzema Fine Jewelry. Брошка розроблена за мотивами творчості легендарного українського художника Георгія Нарбута.

Схожі статті
Реклама
ПОПУЛЯРНІ