Vote now: редакція MEGOGO AUDIO сформувала короткі списки учасників аудіопремії для подкастерів «Слушно»

Проголосувати за улюблений подкаст можна до 10 вересня


ФОТО: Gettyimages

опубліковано: 15 серпня 2024

Реклама

Редакція MEGOGO AUDIO сформувала короткі списки учасників у 12 категоріях, які поборються за нагороди у межах четвертої професійної аудіопремії для подкастерів «Слушно». Цьогоріч у відборі взяли участь 183 подкасти. Найпопулярніша категорія — «Здоров’я, стосунки та саморозвиток» (41 подкаст). Найменша конкуренція — у категорії «Подкасти про спорт» (10 подкастів). 11 подкастів не пройшли технічний відбір.

Цьогорічна аудіопремія включає 12 номінацій, які відображають спектр тематик креаторів та інтересів української авдиторії: найкращий подкаст у жанрі інтервʼю, про культуру й мистецтво, історичний подкаст, інформаційний подкаст, про здоровʼя, стосунки й саморозвиток, про бізнес, незалежний подкаст, спортивний подкаст, про читання й літературу, про науку й технології, розважальний подкаст та подкаст про професії.

Проголосувати за своїх фаворитів можна з 15 серпня до 10 вересня за посиланням.

Крім того, цьогоріч додадуться оцінки від професійного журі, серед членів якого — медіаексперти, журналісти, подкастери, комунікаційники, а також представники креативних і бізнес-індустрій. Організатори поступово знайомлять із журі на офіційній сторінці в Instagram.

Схожі статті
Реклама
Люди
ПОПУЛЯРНІ