Як допомогти лікарні «Охматдит»: перевірені збори

Разом ми можемо допомогти лікарні знову функціонувати на повну потужність


ФОТО: Gettyimages

опубліковано: 9 липня 2024

Реклама

У понеділок, 8 липня, росіяни атакували ракетою дитячу лікарню «Охматдит» у центрі Києва. Відновлення «Охматдиту» є критично важливим для забезпечення медичної допомоги тисячам дітей, які щорічно звертаються до цього закладу. Щоб підтримати відновлення лікарні та допомогти їй знову функціонувати на повну потужність, ти можеш долучитися до зборів коштів.

ЯКІ ЗБОРИ НА «ОХМАТДИТ» ВАРТО ПІДТРИМАТИ?

Офіційний Фонд лікарні «Охматдит». Ти точно не помилишся, якщо задонатиш напряму у Фонд лікарні, адже так її працівники швидше матимуть доступ до коштів на відновлення та першочергові потреби.

Екстрений збір на потреби підопічних фонду «Таблеточки» та лікарні «Охматдит». Метою цього збору є продовжити можливість лікування дітей, попри війну.

Масштабний збір від monobank та UNITED24, завдання якого — допомогти лікарні «Охматдит» відновитися.

Atlas Weekend спільно з фондом Good Donations також створив свою банку для збору коштів на потреби лікарні.

Також компанія «McDonald’s Україна» оголосила про ініціативу, метою якої є зібрати мільйон гривень на допомогу «Охматдиту».

«Весь прибуток від продажу чизбургера за 9 липня “МакДональдз Україна” спрямує благодійній організації “Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні” на підтримку та цільові потреби дитячої лікарні “Охматдит” у Києві. Також внести пряму лепту можна за посиланням у шапці профілю на нашій сторінці. Приєднуйтесь і допомагайте тим, хто цього потребує», — повідомляється в Instagram компанії.

Твої пожертви допоможуть відновити роботу лікарні та забезпечити необхідну медичну допомогу дітям. Кожен внесок, незалежно від його розміру, має значення і наближає нас до мети — відновлення «Охматдиту».

ЩО ЩЕ МОЖНА ЗРОБИТИ?

Після ракетного удару по «Охматдиту» лікарня особливо потребувала донорської крові, але зараз прийом донорів для поранених в «Охматдиті» вже призупинили, про що зазначили на своїй сторінці в Instagram Blood Agents. Однак раніше наголошувалося, що донорство крові в Україні має стати системним, адже донорство є ключем до створення стабільної системи забезпечення кров’ю. Тому, якщо ти все ж хочеш допомогти та здати кров, звернися до інших центрів збору крові. Поширені міфи про донорство крові шукай у нашій статті.

І головне, пам’ятай, що за будь-яких умов важливо також регулярно підтримувати збори для Збройних Сил України. Саме завдяки їхній самовідданості ми можемо жити у відносній безпеці та допомагати тим, хто цього потребує найбільше.

Схожі статті
Реклама
ПОПУЛЯРНІ