Ідеальна глазур для паски: Ектор Хіменес-Браво поділився найпростішим рецептом

Красиво, смачно і дуже просто!


ФОТО: Gettyimages; Instagram: @hectorjimenezbravo

опубліковано: 27 квітня 2024

Напередодні Великодня ми завжди відчуваємо особливе тепло та надію. І коли ми говоримо про великодні традиції, серед вічних та незмінних обов’язково згадуємо паску — символ оновлення та відродження. Справжнє свято не обходиться без цього пухкого, ароматного виробу, який тішить не лише смаком, але й затишною атмосферою родинного столу.

Та що робить паску ще привабливішою? Звичайно ж, це глазур, яка надає їй неповторний вигляд та неперевершений смак. Глазур для пасок — це мистецтво, яке додає фінальний штрих великодньому святкуванню.

Але як приготувати глазур, щоб це було і смачно, і красиво? Елементарним рецептом у своєму Instagram-акаунті поділився шеф-кухар, бізнесмен, зірка шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво.

«Великдень вже зовсім скоро. Тож якщо ви шукаєте рецепт ідеальної глазурі для пасочок — я вже підготував його для вас. Ця глазур виходить не лише гарною, але й ду-у-уже смачною», — написав Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

  • згущене молоко — 130 г;
  • сухе молоко — 60 г.

Як готувати:

1. Просій сухе молоко.

2. Додай сухе молоко до згущеного та замішай глазур.

3. Нанеси на паски та прикрась її на власний смак.

Схожі статті
Реклама
cosmopolitan banner
Стиль життя
ПОПУЛЯРНІ