Суперфуд: оригінальний салат з пекінською капустою та гранатом
Почуваєшся втомленою та знесиленою? Зроби свій раціон різноманітним і корисним, включивши в нього цей простий, але дуже ефективний для відновлення сил рецепт.
ІНГРЕДІЄНТИ: рецепт салату з пекінською капустою та гранатом
Для заправки:
- 1 столова ложка оцту;
- 2 столові ложки лимонного соку або сік 1/2 лимона;
- 1 чайна ложка меду;
- 1 чайна ложка меленого кмину;
- 1/2 чайної ложки солі;
- 1/2 чайної ложки перцю;
- 2,5 столові ложки оливкової олії.
Для салату:
- 1/2 качана нашаткованої пекінської капусти;
- 1 варений буряк, нарізаний соломкою;
- 2 морквини, нарізані соломкою;
- 1/2 склянки подрібненої свіжої кінзи;
- 1/4 склянки зерен граната;
- 3 столові ложки підсмажених скибочок мигдалю.
Як приготувати салат з пекінською капустою та гранатом
- Приготуй заправку. У мисці змішай оцет, лимонний сік, мед, кмин, сіль та перець. Поступово влий оливкову олію, постійно помішуючи.
- З’єднай інгредієнти салату: капусту, буряк і моркву. Добре перемішай. Порада: якщо бажаєш, можна додати у цей салат відварене куряче м’ясо. Це зробить салат більш ситним і поживним.
- Додай заправку. Посип салат кінзою, зернами граната та підсмаженим мигдалем.
Смачного!