Руслан Багінський створив ексклюзивні капелюшки для Кейт Міддлтон та королеви Камілли

Пишаємося!


АВТОР: Юлія Чуєнок

ФОТО: @ruslanbaginskiy_hats

опубліковано: 11 квітня 2024

Українські бренди продовжують боротьбу на культурному фронті та сьогодні ми маємо wow-новину: відтепер в особистій колекції принцеси Уельської Кейт Міддлтон, а також у королеви Британії Камілли є ексклюзивні капелюхи від Ruslan Baginskiy. Дизайнер Руслан Багінський особисто передав вироби заступнику британського посла Ніколасу Гарроксу. Церемонія передачі відбувалася у дворі Посольства Великої Британії та стала можливою завдяки підтримці Міністерства закордонних справ України.

«Ці неймовірні витвори вшановують багатовікову традицію та поєднують її з сучасними та інноваційними тенденціями, символізуючи багату культурну спадщину наших народів та символізуючи глибокі зв’язки між британцями та українцями», — розповіли про капелюхи на сторінці бренду.

Лаконічні, але з акцентними деталями — розглядаємо детальніше капелюхи, які Руслан Багінський створив для королівської родини. Так, для Каміли дизайнер підготував чорний асиметричний берет, прикрашений фіолетовими квітами первоцвіту.

А колекцію Кейт Міддлтон поповнить зелений капелюх із широкими полями, декорований білосніжними шовковими квітами, як символ життя і надії.

Схожі статті
Реклама
cosmopolitan banner
Люди
ПОПУЛЯРНІ