«Євробачення-2024»: хто вийшов у фінал після першого півфіналу

Найкращі з найкращих


ФОТО: Instagram: @thejerryheil; @eurovision

опубліковано: 8 травня 2024

У вівторок, 7 травня, у шведському Мальме відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2024». Цього вечора за право представляти свою країну у фіналі конкурсу, що відбудеться 11 травня, змагалися представники 15 країн. До наступного етапу конкурсу пройшли 10 країн: Сербія, Португалія, Словенія, Україна, Литва, Фінляндія, Кіпр, Хорватія, Ірландія та Люксембург.

Україну на цьогорічному конкурсі представляє харизматичний дует alyona alyona & Jerry Heil — дівчата «палали» на сцені «Євробачення» у першому півфіналі з піснею Teresa & Maria й очікувано потрапили до фіналу. Постановницею номера України на головній сцені Європи стала українська режисерка та кліпмейкерка Таню Муіньо, яка нещодавно зняла кліп для Дуа Ліпи й раніше працювала з Гаррі Стайлсом, Lil Nas X, Ленні Кравіцом, Doja Cat, Семом Смітом і не тільки.

«Таню Муіньо — сильна особистість, талант, що не просто представляє Україну на міжнародній арені, вона лідер, що створює тренди. На початку нашої співпраці ми проговорили все, що болить та резонує нам у нашій пісні, і вже за декілька діб почули бачення режисерки, яке вразило нас. Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постановка з’єднає серця по всьому світу в прагненні до перемоги світла над темрявою!» — коментували раніше роботу з режисеркою цьогорічні представниці України на «Євробаченні».

Здається, alyona alyona, Jerry Heil, Таню Муіньо та вся команда впоралися із завданням на «відмінно»!

Нагадаємо, фінал 68-го пісенного конкурсу «Євробачення», який проходить у шведському Мальме після перемоги Лорін з піснею Tattoo на «Євробаченні-2023», відбудеться вже у суботу, 11 травня. Save the date та вболіваймо за наших!

Схожі статті
Реклама
cosmopolitan banner
ПОПУЛЯРНІ